Øster Farimagsgade 91, ST. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 4.410.926
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.027

Øster Farimagsgade 91, ST. TV.
2100 København Ø

Andelsbolig , 133m2

Skøn andelslejlighed i sund forening! Super centralt

Følg bolig
Del bolig

På Øster Farimagsgade 91 møder I denne yderst charmerende lejlighed, der foruden den sublime beliggenhed midt i hovedstadens pulserende leben også kan bryste sig af en fremragende æstetik og en charmerende, velfungerende planløsning. Velkommen!
I bosætter jer yderst centralt på Østerbro, og fra matriklen kan I se frem til korte afstande til alle hverdagens gøremål, byens næsten uendelige muligheder og flotte, rekreative områder. Således finder I inden for en radius af omtrent 500 meter både skole, pasningstilbud og dagligvareindkøb, mens lokalområdet er spækket af velrenommerede spisesteder og interessante specialforretninger. Søernes blanke vand er 200 meter fra hoveddøren.
Ejendommen, hvor lejligheden ligger let tilgængeligt i stueetagen, blev oprindelig opført i 1874, og som I træder inden døre ses endnu reminiscenser af bygningens høje alder i form af højloftede stuer med stuk og rosetter, men også den moderne komfort må her medregnes. Den manifesterer sig særligt i køkkenet, der præsenterer sig med enkle, mosgrønne fronter, som ledsages af elegante bordplader. I kraft af skabselementers hensigtsmæssige opstilling i en vinkelform er her masser af albuerum til hjemmets kok, ligesom et spisebord uden vanskeligheder kan opstilles i forbindelse hermed. I tillæg til køkkenet råder I over en rummelig stue, som ad de sprossede vinduer modtager et behageligt lysindfald, hvilket i samspil med de fine gulve skaber en fortrinlig atmosfære. Jeres kommende bolig byder videre på fire regulære værelser samt et mindre toilet og et velindrettet badeværelse med separat bruseniche.
Til andelsboligen knytter sig slutteligt et skønt, fælles gårdareal, hvor I kan nyde sommeren under åben himmel. Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.Har du en bolig der skal sælges så ring til PAULUN på 3538 1450 eller mail på Oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Øster Farimagsgade 91, ST. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ047
Byggeår 1874
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 133 m 2
Kontantpris kr. 4.410.926

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.