George Marshalls Vej 7, 1. 2., G12 132, Bolig 51
2450 København SV
Kontantpris
kr. 4.050.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.470

George Marshalls Vej 7, 1. 2., G12 132, Bolig 51
2450 København SV

Ejerlejlighed , 55m2

Kom til åbent hus i prøveboligen beliggende Andrei Sakharovs Vej 19, st.tv., 2450 København SV.

Del bolig
Følg bolig

TANGHOLM er den nordligste af Engholmenes kanaløer og den første man møder, når man kommer ad hovedkanalen mod syd. Det er den største boligø i kanalbyen, og den yderste ø mod Havneholmen - tættest på byen.
Med ca 260 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk, vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser, og penthouseboliger i to etager, giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre. Det store grønne gårdrum på TANGHOLM - det største i Engholmene-familien - åbner sig mod den store havnekanal med siddemiljøer og træbrygger.
TANGHOLM består af syv delikate bygningskroppe med hver sit arkitektoniske udtryk. Tætstillede huse, som i et unikt fællesskab danner den store U-formede bebyggelse, og fremstår som en moderne karréstruktur med varierende og raffinerede facadeudtryk. Tegl, facadeplader og vinduesrammer i lyse, mellemtonede og mørke farvenuancer, der på skift spiller sammen og mod hinanden, og tilfører en næsten let og svævende signatur til den store bebyggelse.

Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

www.engholmene.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer IB-TH051
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 2
Boligareal 55 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 205.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.942 / 14.360

Natascha Dannerfjord Styrk

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.