George Marshalls Vej 3, ST. TV., W0 040 Opgang 2, Bolig 14
2450 København SV
SOLGT

George Marshalls Vej 3, ST. TV., W0 040 Opgang 2, Bolig 14
2450 København SV

Ejerlejlighed , 105m2

Kom til åbent hus i prøveboligen beliggende Andrei Sakharovs Vej 19, st.tv., 2450 København SV.

Del bolig
Følg bolig

Boligbeskrivelse: Fra den rummelige entré er der adgang til lejlighedens badeværelse med stor bruseniche. Stort soveværelse, og børneværelse/kontor mod gårdrummet med indbygget skabe og direkte adgang til den indbydende terrasse. Entréen fører videre ind i køkken spise/opholdsrummet, hvor den store altan for enden åbner sig mod kanalen og giver masser af lysindfald.

TANGHOLM er den nordligste af Engholmenes kanaløer og den første man møder, når man kommer ad hovedkanalen mod syd. Det er den største boligø i kanalbyen, og den yderste ø mod Havneholmen - tættest på byen.
Med ca 260 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk, vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser, og penthouseboliger i to etager, giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre. Det store grønne gårdrum på TANGHOLM - det største i Engholmene-familien - åbner sig mod den store havnekanal med siddemiljøer og træbrygger.
TANGHOLM består af syv delikate bygningskroppe med hver sit arkitektoniske udtryk. Tætstillede huse, som i et unikt fællesskab danner den store U-formede bebyggelse, og fremstår som en moderne karréstruktur med varierende og raffinerede facadeudtryk. Tegl, facadeplader og vinduesrammer i lyse, mellemtonede og mørke farvenuancer, der på skift spiller sammen og mod hinanden, og tilfører en næsten let og svævende signatur til den store bebyggelse.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

www.engholmene.dk

Sagsnummer 255TH-P0014
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 3
Boligareal 105 m 2