George Marshalls Vej 21, 8., PH16 815, Bolig 170
2450 København SV
Kontantpris
kr. 16.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 13.663

George Marshalls Vej 21, 8., PH16 815, Bolig 170
2450 København SV

Ejerlejlighed , 199m2

Ring for en personlig fremvisning på tlf.nr. 32 87 30 80

Del bolig
Følg bolig

Området:
Engholmene er Københavns nye kanalby, der godt kunne minde om et nyt Venedig med kanaler rundt om alle ejendommene. Der kommer 2 lystbådehavne i området og flere små hyggelige butikker. Kort afstand til ny Metro station og gåafstand til det mondæne Vesterbro, Fisketorvet, Dybbølsbro Station og med cykelbro til Islands Brygge.

Ejendommen:
TANGHOLM er den nordligste af Engholmenes kanaløer og den første man møder, når man kommer ad hovedkanalen mod syd. Det er den største boligø i kanalbyen, og den yderste ø mod Havneholmen - tættest på byen. Det store grønne gårdrum på TANGHOLM - det største i Engholmene-familien - åbner sig mod den store havnekanal med siddemiljøer og træbrygger.

Indretning:
Lejligheden er en fantastisk penthouse med udsigt i alle retninger og entrè med adgang til meget stort køkken alrum med udgang til stor terrasse mod syd og vest. Her får du en plads du sjældent har i en lejlighed. Separat forældre afdeling med soveværelse med udgang til vestvendt terrasse, stort walk-inn rum og eget badeværelse. Børneafdeling med to gode værelser og stort værelse, der kan bruges til opholdsrum og skabsplads for børnene. Gæstebadeværelse og bryggers. Hele lejligheden er med gulvvarme.

Ejendommen er opført i særdeles gode materialer og lejligheden er lige til at flytte ind i.

Er din drømme bolig med vandudsigt og beliggende i pragtfulde omgivelser tæt på byen er det lejligheden for dig.

Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

Se mere på engholmene.dk.

Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer IB-TH170
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 4
Boligareal 199 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 810.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 66.857 / 59.021