George Marshalls Vej 1, 3. TH., X 341 Opgang 1, Bolig 8
2450 København SV
Kontantpris
kr. 9.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.692

George Marshalls Vej 1, 3. TH., X 341 Opgang 1, Bolig 8
2450 København SV

Ejerlejlighed , 141m2

Tangholm - Nordisk elegance langs kanalerne

Følg bolig
Del bolig

Boligbeskrivelse: Lejlighed med god plads til den store familie. Fra entréen er der adgang til to værelser/kontor, det ene med udgang til stor vestvendt altan mod gårdrummet, hvor eftermiddags- og aftensolen i dén grad skal nydes og middagen indtages! Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler ligeledes med adgang fra entréen, som herefter åbner sig mod lejlighedens store opholdsrum, med køkkenet og køkkenøen som det centrale element. Fra boligens master bedroom med indbyggede skabe og udsigt til det store havneløb, er der adgang til stort badeværelse med både brus og badekar! Altanen mod øst, med udgang fra stuen, har både morgensol og en forrygende udsigt ind over byen.Sammen med den vestvendte altan giver den boligen et helt fantastisk lysindfald og en attraktiv gennemlysning.

TANGHOLM er den nordligste af Engholmenes kanaløer og den første man møder, når man kommer ad hovedkanalen mod syd. Det er den største boligø i kanalbyen, og den yderste ø mod Havneholmen - tættest på byen.
Med ca 260 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk, vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser, og penthouseboliger i to etager, giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre. Det store grønne gårdrum på TANGHOLM - det største i Engholmene-familien - åbner sig mod den store havnekanal med siddemiljøer og træbrygger.
TANGHOLM består af syv delikate bygningskroppe med hver sit arkitektoniske udtryk. Tætstillede huse, som i et unikt fællesskab danner den store U-formede bebyggelse, og fremstår som en moderne karréstruktur med varierende og raffinerede facadeudtryk. Tegl, facadeplader og vinduesrammer i lyse, mellemtonede og mørke farvenuancer, der på skift spiller sammen og mod hinanden, og tilfører en næsten let og svævende signatur til den store bebyggelse.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

Kom til åbent hus i prøveboligen beliggende Andrei Sakharovs Vej 19, st.tv., 2450 København SV.

www.engholmene.dk

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer 255TH-P0008
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 4
Boligareal 141 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 480.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 38.837 / 34.374

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
George Marshalls Vej 1, 3. TH., X 341 Opgang 1, Bolig 8, 2450 København SV.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Natascha Dannerfjord Styrk

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.