Andrei Sakharovs Vej 21, 2. MF., Lyngholm M 217 lejlighed nr. 102
2450 København SV
Kontantpris
kr. 6.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.719

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. MF., Lyngholm M 217 lejlighed nr. 102
2450 København SV

Ejerlejlighed , 99m2

Skøn nyere lejlighed på Engholmene med to altaner på i alt ca. 20 m2

Del bolig
Følg bolig

På Lyngholm troner denne moderne ejendom fra 2020, som placerer sig helt perfekt tæt på vandet og alt til hverdagen. I kan nu overtage denne lejlighed, som har en perfekt beliggenhed ved vandet, flere hyggelige butikker og den kommende lystbådehavn .

Området
Her bosætter I jer med kombinationen mellem byens puls og rekreative faciliteter. Der er ved at blive anlagt lystbådehavn lige ved ejendommen, mens vandet allerede bibringer herlighedsværdi til området. I har desuden ikke langt til grønne arealer, og så er der blot en kort gåtur til det rige liv i eksempelvis Fisketorvet samt en cykeltur til Kødbyen eller Indre By. Den kommende metro station vil ligge blot 5 minutters gang fra lejligheden.

Ejendommen
Det moderne bygningsværk toner frem i dæmpede nuancer og med enorme vinduespartier, som allerede udefra afslører lysindfaldet. Ejendommen har elevator, og I råder over et depotrum. Også områdets gårdmiljø er anlagt i en tidssvarende stil, hvor hårde materialer møder grøn beplantning.

Lejligheden
Glæd jer til at træde ind i det forrygende hjem, hvor I forkæles af gulvvarme overalt samt et genveksanlæg. Der skabes ydermere harmoni med et flot, gennemløbende trægulv. Indretningen består af entré med adgang til flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Meget stor stue delt op i en opholdsafdeling og en spiseafdeling med Invita køkken med køkkenø i midten til at lave opdelingen. Der er udgang fra hver ende af stuen til lejlighedens to altaner mod vest og øst. Fra begge altaner er der en god vandudsigt.

To gode værelser, der begge har udgang til hver sin altan.

Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

Se mere på engholmene.dk.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer 255LH-P0102
Byggeår 2020
Energimærke A
Rum 3
Boligareal 99 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 320.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 27.326 / 23.724

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.