Fuglebakkevej 88E, st., Ejl.nr. 3
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.878

Fuglebakkevej 88E, st., Ejl.nr. 3
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 89m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 26/3 kl. 13:30-14:00

Moderne projektlejligheder i herskabsstil i Fuglebakkekvarteret!

Del bolig
Følg bolig

Se mere om projektet på www.fuglebakkevej88.dk

Ejendommen på Fuglebakkevej 88 står klar til indflytning d. 1. april 2023 og kan beskrives som arkitekttegnet hverdagsluksus med fokus på lysindfald. I lejligheden får du en gennemtænkt rumfordeling, der særligt iscenesætter boligens centrale køkken-alrum og stue. De store vinduespartier giver alle rum en eksklusiv luftighed, mens solens stråler spiller ind over de naturlige trægulve.

På Fuglebakkevej 88E, st. får du en stor, lys lejlighed i et plan midt i Frederiksbergs gamle bydel omgivet af dejlige haver og storslåede, historiske ejendomme. Et stort, grønt gårdrum, fælleslokale, depotrum, en stor terrasse mod nord, elevator og muligheden for at tilkøbe egen p-plads i den private parkeringskælder er også en del af pakken. Læg særligt mærke til de enorme vinduespartier, der inviterer lyset ind i din bolig. Her træder den moderne livsnyders behov i karakter, og en innovativ arkitektur kommer på banen med detaljer, der kan mærkes i det daglige liv. Med den store altandør ud mod det private gårdrum og kæmpe vinduespartier mod nærområdet, bevæger vi os bort fra byens traditionelle karréejendomme og ind i en moderne livstilsbolig. Det er her, at følelsen af herskabelighed og frihed for alvor træder frem.

Der er kræset for det gode håndværk i det smukke snedkerkøkken. Fra hver en glat skabslåge til det eksklusive valg af bordplade mærker man kærligheden til materialerne og respekten for snedkerarbejdet. Derudover er der lagt op til et funktionelt familieliv med gode hårde hvidevarer. I et køkkenalrum, hvor man opholder sig meget, må køkkenet gerne skille sig ud og være et lille kunstværk i sig selv. Naturlige materialer og træets levende åretegninger er med til at give køkkenet et harmonisk udtryk.

Det rummelige badeværelse er en sjældenhed i storbyen, men her er det komfortable hverdagsliv vægtet højt. Derfor er der god plads i lejlighedens selvforkælelsesrum, der indeholder væghængt toilet, brusekabine og vaskesøjle med kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Designet er moderne og stilrent med elegante, store fliser i et råt betonlook, kvalitetsarmatur fra Grohe og et badeværelse med god plads til familiens håndklæder og toiletsager.

Alle 3D visualiseringer er tænkte visualiseringer og er lavet med forbehold for ændringer og er ikke nødvendigvis fra den aktuelle lejlighed.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer PR-FB003
Byggeår 2023
Energimærke A2020
Rum 3
Boligareal 89 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.121 / 23.738

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Fuglebakkevej 88E, st., Ejl.nr. 3, 2000 Frederiksberg.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.