Store Kongensgade 106, 4. tv.
1264 København K
SOLGT

Store Kongensgade 106, 4. tv.
1264 København K

Ejerlejlighed , 140m2

Nyrenoveret lejlighed i City for hele familien.

Del bolig
Følg bolig

Området:
Attraktivt område midt i City og alligevel i den rolige del af Store Kongensgade. Her bor du tæt på shopping muligheder, cafe- og restaurantlivet, kulturelle oplevelser, koncerter m.v. Kort afstand til Nyhavn, Kastellet, Langelinie og Kongens Have. Gode busforbindelser og Metro station lige rundt om hjørnet ved Marmorkirken. Her får du de bedste muligheder for at benytte byen.
Ejendommen:
Nyrenoveret klassisk herskabsejendom midt i København med 13 ejerlejligheder og erhverv i stueetagen. Lejlighederne er helt nyrenoverede og fremtræder i den klassiske stil, men med et moderne touch. Ejendommen har fået installeret en lille elevator, så du nemmere kan komme op med dine indkøb. Cykelparkering i stueetagen og brugsret til eget kælderrum.

Indretning:
Entrè med adgang til gæstetoilet. Meget dejligt stort køkken alrum og stue ud i et. Køkkenelementerne er fra HTH. Stort soveværelse med mulighed for kontorplads og udgang til altan. Tre gode værelser og lækkert nyt badeværelse med flotte grå fliser på gulvet og i brusenichen, vaskesøjle og gulvvarme.

Lejligheden er med dørtelefon med skærm.

Sagsnummer PR-SK012
Byggeår 1866 / 1971
Energimærke B
Rum 5
Boligareal 140 m 2