Velkommen hos Paulun Bolig
I hjertet af Frederiksberg

Kontakt Paulun Frederiksberg

Hos Paulun kan du altid komme ind og få rådgivning om boligmarkedet, uanset om du er kunde hos os eller ej. Vi byder gerne på en kop kaffe.

Paulun Frederiksberg
Gammel Kongevej 161
1850 Frederiksberg C
CVR 28884885
+45 38 41 22 00
frederiksberg@paulun.dk

Åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag - Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Efter aftale

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Pauluns Frederiksberg

Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z, hvilket sikrer dig et overskueligt og effektivt boligsalg.

Hos Paulun Frederiksberg har vi mange års erfaring og stor ekspertise i rådgivning og salg af boliger siden 1973 og med butik på Frederiksberg siden 1999. Vi er et team af højt kvalificerede og ambitiøse medarbejdere, der sælger på Frederiksberg. Vi følger nøje den spændende udvikling i kommunen - bl.a. med området omkring Frederiksberg Hospital, som noget af det nyeste.

Du er altid velkommen til at komme ind og få en kop kaffe og en boligsnak. Selvom du ikke er kunde hos os, hjælper vi dig altid.

Alle mæglere tager ud og ser de ejendomme, som vi får til salg. Det betyder, at vi har flere medarbejdere, der arbejder samtidigt på at finde den helt rigtige køber til netop din bolig. Med hele 70 medarbejdere i Pauluns 6 butikker og vores erhvervs- og projektsalgsafdeling har vi skabt et ekstraordinært stort kundegrundlag. 

Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z, hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig, hvilket sikrer dig et overskueligt og effektivt boligsalg. 

Vi arbejder hver dag på at opnå det bedste boligsalg for vores kunder. Det resulterede bl.a. i, at vi (Niels Hald) var den bedst sælgende mægler på Frederiksberg i 2018 blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg kommune. Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføring kan du få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende. 

Vi forstår at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Paulun Frederiksberg har som den eneste blandt mæglerne på Frederiksberg Boliga Premium, som tilbyder en masse ekstra salgskanaler for din bolig. Paulun Online er et utroligt stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet, som målrettet rammer de rigtige købere. Derudover har vi en masse ekstra spændende og nytænkende markedsføringsmuligheder til din bolig på nettet.

Følg os på Facebook og Instagram og se det nyeste udbud af boliger til salg. Find alt fra studieboliger til villalejligheder og liebhaverboliger beliggende på Frederiksberg og Frederiksberg C.

Følg os på Facebook Følg os på Instagram
Nicolai Glad
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

(+45) 20 45 16 79
glad@paulun.dk

Læs mere om mig
Mikkel Kjellberg
Salg og vurdering

(+45) 61 22 17 16
mkj@paulun.dk

Annicka Holtvig
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

(+45) 33 78 25 06 / (+45) 31 75 54 91
ah@paulun.dk

Læs mere om mig
Torben Hald
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE


th@paulun.dk

Benny Nielsen
Økonomichef


bn@paulun.dk

Diana Brogaard
Regnskabsmedarbejder


regnskab@paulun.dk

Karina Lassen
Markedsføring


kl@paulun.dk

Ønsker du at bo på på Frederiksberg?

Klik her og se butikkens boliger.

Se butikkens sager