Velkommen hos
Paulun Bolig
Din ejendomsmægler på Østerbro

Kontakt Paulun
Tlf. 3841 7000

Vi skaber det bedste resultat for dig.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Kontakt Paulun Østerbro

Hos Paulun kan du altid komme ind og få rådgivning om boligmarkedet, uanset om du er kunde hos os eller ej. Vi byder gerne på en kop kaffe.

Paulun Østerbro
Dag Hammarskjölds Allé 37
2100 København Ø
CVR 28884869
+45 35 38 14 50
oesterbro@paulun.dk

Åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag - Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Efter aftale

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Paulun Østerbro

Vi dækker hele Østerbro, Nørrebro, Hellerup, Emdrup samt alt det nye i Nordhavn

Butikken har ligget på Lille Trianglen siden 1998 og dækker hele Østerbro, Nørrebro, Hellerup, Emdrup og det nye moderne Nordhavn.

Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Willemoes kvarteret, Svenskerkvarteret, Ambassadekvarteret, Strandvejen, Nordhavn eller Kartoffelrækkerne, så har vi ekspertisen, de nødvendige kompetencer, og kapacitet til at varetage salget. Vi kender altså området og kan dermed hurtigt finde og koble den rette køber til netop din bolig.

Et godt boligsalg starter med en grundig salgsvurdering. Paulun Østerbro har mange års erfaring og ekspertise med at vurdere boliger. På kontoret sørger vi for at være ajour med seneste markedsanalyser, og er derfor din bedste ven, når der skal gives rådgivning om, hvad der bevæger sig på boligmarkedet. Det betyder, at vi kan komme med den mest præcise og aktuelle vurdering af din bolig. Derudover har vi på baggrund af vores opdateret køberkartotek et stort katalog af købeklare kunder, der søger specifikt i dit område. Dertil har vi en stor indsigt i, hvad kunderne søger netop nu, simultant med at vi kender købernes købekraft på markedet.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så potentielle købere i markedet ser din bolig. Ved hjælp af vores markedsføringspakker kan du få eksponeret din bolig både lokalt og landsdækkende. Vi går ind for en gennemsigtig bolighandel og derfor kan du tilmed se alle relevante data vedrørende dit boligsalg online, via Mit Paulun, når det passer dig.

I markedsføringen af din bolig benytter vi Mit Paulun; et utroligt stærkt værktøj til markedsføring af din bolig på nettet, som på baggrund af målrettet segmentering når ud til potentielle interesserede købere. Derudover har vi vores egen dygtige videograf og marketingafdeling, der sørger for at vi kan producere markedsføringsmateriale på højeste niveau til annoncering og SoMe opslag.
*Se link for eksempel på bolig video* Se mere her

Skal du til at købe bolig på Østerbro, er der mange muligheder, og flere ting man skal være opmærksom på. Der er nemlig stor forskel på de forskellige kvarterer på Østerbro. Vi har fingeren på pulsen, og ved hvad der rører sig på markedet. Vi kender altså forskellen på områderne, og står altid klar til at guide dig til det rette nabolag for lige netop dig. Uanset om du ønsker det pulserende byliv ved Nordre Frihavnsgade, eller ønsker at bo på en af de mere rolige sidegader langs Øster Søgade, står vores tryghedsmærkede køberrådgivere med glæde til rådighed.

Foruden vores butik på Østerbro har vi yderligere 5 boligbutikker, samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejerkreds. Det giver dig ekstra fordele, når du sælger gennem os.

Følg os på Facebook og Instagram og se det nyeste udbud af boliger til salg.

Følg os på Facebook Følg os på Instagram Bestil salgsvurdering her
Christoffer Neergaard Andersen
Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

61 20 10 42
ca@paulun.dk

Læs mere om mig
Oscar Abel
Sagskoordinator

35 38 14 50
oa@paulun.dk

Carsten Sejer Olsen
Mæglerfaglig chef, Cand.soc.jur., Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

(+45) 32 59 14 07
cso@paulun.dk

Annicka Holtvig
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

(+45) 33 78 25 06 / (+45) 31 75 54 91
ah@paulun.dk

Torben Hald
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE


th@paulun.dk

Mark Swiatek Tanggaard
Videograf


ms@paulun.dk

Karina Lassen
Markedsføring


kl@paulun.dk

Niels Hald
Stifter, Ejendomsmægler & Valuar MDE


nh@paulun.dk

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!