Boligsalg
Tryghed, dialog
og omtanke

Tæt kontakt og dialog HELE vejen

Vi vægter højt igennem hele forløbet, at du som sælger føler, at du har et overblik og indflydelse i forløbet af dit boligsalg.

Vi sørger derfor for at indkalde dig til løbende statusmøder undervejs i salgsprocessen. Første indkaldelse vil ske efter cirka fem uger, hvor vi taler om det hidtidige forløb, og hvordan interessen er for din bolig. Under samtalen sikrer vi os også, at samarbejdet forløber til din tilfredshed og at der er den rette aktivitet i dit boligsalg.

Til de løbende statusmøder har vi sammen mulighed for at evaluere det hidtidige forløb, og tale om eventuelle ændringer i markedsføringsplanen eller til prisstrategien.

Statusmøderne fungerer altså som en slags evaluering af processen og vil afsluttes med en opsummering og en snak om fremtidige skridt i salget af din bolig. På denne måde er vi hele tiden opmærksomme på historikken i området, aktiviteten på din bolig, og hvilke knapper vi eventuelt skal skrue på. Sammen.

Kort sagt: Vi tror ikke på, at smarte ord og gyldne løfter sælger din bolig. Vi tror på, at det er den tætte kontakt mellem dig og os, samt en ærlig, løsningsorienteret dialog, hvor vi sammen har et mål, der gør det.

Om Paulun Se vores ejendomme Bestil salgsvurdering her

Sådan markedsfører vi din bolig

Der findes ikke to boliger, der er ens. Derfor tager vi hos Paulun Bolig altid udgangspunkt i tre helt afgørende punkter:

  • Den konkrete bolig
  • Dine ønsker
  • Hvor markedet befinder sig netop nu

Ud fra dette skræddersyer vi en konkret markedsføringsplan, der passer til dig og din bolig.

Paulun Bolig foretager løbende markedsanalyser, og vi benytter os ligeledes af vores butikkers lokale indsigt og forankring.
På denne måde får du altid mest muligt ud af den plan, som vi i fællesskab sammensætter til din bolig og dig.

Paulun Bolig sammensætter markedsføringspakkerne efter de erfaringer, som vi har gjort os i markedet. Og ved at lytte til vores kunder.

Derfor har vi fjernet dyre tilkøb, der normalt bruges i branchen og i stedet kan du nu vælge præcis den pakke, der passer bedst til din bolig og dit budget. Vi er selvfølgelig med dig hele vejen med kvalificeret rådgivning, så du vælger den helt rigtige pakke.

Åbent hus

Et åbent hus-arrangement er en god måde at starte på, for en del boligsøgende mennesker, der lige har startet deres boligjagt, og som er nysgerrig på, hvad der er af muligheder på markedet, og hvad der vil passe til deres behov.

Et åbent hus-arrangement adskiller sig fra en fremvisning ved, at der typisk ikke vil være mulighed for en personlig og guidet rundvisning, men i stedet så går de interesserede selv rundt og kigger.

Der vil dog være en mægler til stede til arrangementet, og denne vil besvare eventuelle spørgsmål fra de besøgende.

Hvis der er for mange mennesker til arrangementet til, at alle kan komme til at tale med mægleren, er gæsterne altid velkommen til at ringe eller skrive til mægleren herefter, hvilket selvfølgelig er lige så uforpligtende som et arrangement.

Boligpræsentation

Vi lever i en tid, hvor langt størstedelen af boligkøberne starter jagten på nettet.

Hos Paulun Bolig får din bolig et lækkert, indbydende og stærkt visuelt udtryk via vores platform af innovative og brugervenlige løsninger. Vi forstår vigtigheden af de få sekunder, som brugeren på nettet giver en bolig til at sætte aftryk. Derfor har vi allieret os med de bedste og mest kreative mennesker i kongeriget for at sikre dig det bedste digitale udstillingsvindue.

Hos Paulun Bolig får du Premium kvalitetsbilleder, en interaktiv plantegning, virtuel reality (VT) og en introduktionsfilm, der er skræddersyet til deling på de sociale platforme. Samtidig er der også mulighed for boligannoncer i lokalaviser og butiksudstillinger.

Kort sagt: Vi finder den løsning, der passer og tjener din bolig bedst.

Min Paulun Bolig

Følg dit boligsalg døgnet rundt

Når din bolig kommer til salg hos Paulun Bolig, får du automatisk adgang til Min Paulun Bolig, hvor du døgnet rundt kan følge salget af din bolig. Du kan bl.a. her se hvor mange, der har været på din boligvisning.

Min Paulun Bolig

Følg med i dit salg

Med Min Paulun Bolig kan du følge med i dit boligsalg døgnet rundt.

Når du sætter din bolig til salg hos Paulun Bolig, vil vi med det samme oprette en profil til dig i Min Paulun Bolig, hvor du kan følge med i dit boligsalg døgnet rundt. Du kan bl.a. følge med i antal bestilte salgsopstillinger, hvor mange, der har set din online boligpræsentation, og meget mere.

En gang imellem kan der være behov for at skrue op for annonceringen af din bolig eller måske justere i prisen. Det kan være, der er stor interesse for din bolig, men kun få, der bestiller en fremvisning af din bolig. Måske har én af dine naboer også sat sit hus til salg, men til en lavere pris? I begge tilfælde kan det være en idé at kigge på prisen af din bolig og overveje at justere lidt i prisen. Omvendt kan det også være, at der er mange boliger på markedet, så det kunne være en god idé at få mere synlighed ved at skrue op for annonceringen af din bolig.

Paulun Bolig vil sammen med dig til vores statusmøder snakke mere om annoncering og prisen for at sikre, at vi forbliver på det rigtige spor. Paulun Bolig tager udgangspunkt i data, som du selv kan se i Min Paulun Bolig under Mit Salg og vores mange muligheder, vi kan tilbyde i Paulun Bolig Clevr.

Forhandling

Hvis du ender i den gunstige situation, hvor der er flere købere, der ønsker at købe din ejendom, skal du ikke stresse over det.

Der er nogle faste regler for, hvordan en ejendomsmægler skal håndtere sådanne situationer. Bl.a. er ejendomsmægleren forpligtet til at fremlægge alle købstilbud til dig, hvor du herefter kan vælge det videre forløb.

Du får således mulighed for at vælge og acceptere ét af købstilbuddene og dermed vælge den endelige køber.

Du har dog også muligheden for at forkaste samtlige købstilbud og bede din ejendomsmægler om at udbyde ejendommen i en budrunde.

Hvis du skulle opleve tvivl i forbindelse med dette, vil vi anbefale at tage en snak med din personlige Paulun Bolig ejendomsmægler.

Fra den underskrevne købsaftale til selve nøgleoverdragelsen

Når du sælger din bolig, vil du opleve, at nu er du nået til det punkt, hvor glæden ved købers underskrift på købsaftalen kan blive afløst af mange spørgsmål og overvejelser omkring, ”hvordan gør vi lige her?”

Som sælger hos Paulun Bolig, er der ingen grund til bekymring. Vi fastholder den tætte dialog, som vi har haft indtil nu. Vi holder dig selvfølgelig informeret og opdateret under hele processen om, hvad du som sælger skal være særligt opmærksom på.

Vi er bevidste om, at man som sælger nogle gange gerne vil have kendskab til processen, før man står i situationen. Derfor giver dig på denne side dig et unikt indblik i de vigtigste nedslag i processen, der handler om selve overdragelsen af nøglerne samt modtagelse af købesummen.

Er købsaftalen bindende?

Første skridt mod en endegyldig handel er naturligvis købsaftalen.

En komplet købsaftale indeholder alle vigtige informationer om handlen, herunder pris og overtagelse. Købsaftalen har naturligvis også din og købers underskrift. Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, så er der nogle frister, der er rare at kende til. Disse frister fremgår alle af købsaftalen, men de tre mest almindelige er fortrydelsesfristen samt frist for forbehold fra hhv. bank og advokat/rådgiver. Fortrydelsesfristen indebærer det faktum, at køber kan fortryde sit købstilbud inden for seks hverdage. Køber skal dog i så fald godtgøre dig som sælger for hvad, der svarer til én procent af købesummen. Det fremgår af købsaftalen, om handlen er omfattet af fortrydelsesret samt de gældende vilkår. Her vil Paulun Bolig hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Bankforbeholdet betyder, at køber kan trække sit købstilbud tilbage, hvis købers bank eller realkreditinstitut ikke vil bevillige det ønskede boliglån. Banken undersøger i den forbindelse købers økonomi og boligens stand. Bankforbeholdet har typisk en frist på fem til ti hverdage. Forbeholdet for advokat/rådgivers godkendelse af handlen har for det meste en frist på tre til fem dage. Det betyder, at advokaten eller eventuelle rådgiver skal have indsendt eventuelle indsigelser inden denne frist. Indsigelser kan være meget forskellige, men det kan være særlige betingelser til handlen som forlængelse af betalingsfristen eller yderligere undersøgelser af boligen af en byggesagkyndig. Køber har dermed mulighed for at få ændret i købsaftalens vilkår, hvis du som sælger kan godkende disse. Køber kan også vælge at trække sit købstilbud helt tilbage uden at skulle betale godtgørelsen på den ene procent af købesummen

Klargøring af boligen til overdragelse

Når der er fastlagt en konkret dato for overdragelsen af boligen, og denne dag kommer nærmere, så aftaler du og ejendomsmægleren et helt præcist tidspunkt.

I langt de fleste tilfælde vil dette tidspunkt være kl. 12:00. Vi er hos Paulun Bolig med jer hele vejen fra start til slut. Forud for overtagelsen er det naturligvis sælgers ansvar at vedligeholde boligen og sørge for at klargøre den til de nye ejere. Dette gør du ved at tømme og fjerne alle personlige ejendele, medmindre der forelægger en specifik aftale med køber. Du tømmer også rum på loftet, i kælderen og evt. skur. Det forventes dog ikke, at boligen er rengjort fra kælder til kvist, men du kan overveje at støvsuge og tørre store overflader af, så din bolig fremstår indbydende over for køber. For at give køber en god og personlig overdragelse, kan du eventuelt efterlade menukortet til din yndlings take-away-restaurant i området og købe en frisk blomst til den nye ejer af dit hjem. Sådanne små gestusser kan bevirke til en god og positiv afslutning på det, der har dannet rammen for dit liv i en periode. Hos Paulun Bolig tilbyder vi altid at deltage i overdragelsen på dagen sammen med dig og køber for at bidrage til, at handlen får en god ende, og eventuelle uklarheder håndteres med det samme på en professionel måde. Ved overdragelsen vil Paulun Boligs medarbejder på stedet også aflæse de forbrugsmålere, der ikke aflæses elektronisk af forsyningsselskabet, men derimod manuelt på ejendommen. Aflæsningerne indgår i den færdige refusionsopgørelse, hvis posterne hører hjemme i denne. Ejendomsmægleren har styr på, om dette er tilfældet, og hvad der gør sig gældende for den enkelte bolig.

Udbetaling af købesum

I de fleste tilfælde har købers bank stillet en bankgaranti, der betyder, at både du og køber kan føle jer helt sikre ved bolighandlen.

Som sælger sikrer bankgarantien, at købesummen – med fradrag af udbetalingen – bliver deponeret i dit eget pengeinstitut senest på dagen for overtagelse. Herefter kan din bank frigive købesummen til dig, når alle dokumenter er i orden, og skødet er blevet tinglyst uden anmærkninger. Anmærkninger på skødet er sædvanligvis dine panthæftelser, der endnu ikke er aflyst af tingbogen. Det er derfor din bank, der sørger for, at disse panthæftelser aflyses. Når skødet er anmærkningsfrit, skal frigivelse af købesummen ske straks. Dog kan det tidligst ske på overtagelsesdagen. I praksis foreligger refusionsopgørelsen sjældent på overtagelsesdagen, men når den er blevet udarbejdet – som regel inden for 30 dage efter overtagelsesdagen. Når refusionssaldo er blevet fordelt, så anses handlen for afsluttet.

Købsaftale & overdragelse

Her kan du blive klogere på fortrydelsesret, overdragelse, udbetaling af købesum og få svar på dine spørgsmål om den mellemliggende periode mellem købsaftale og overdragelsen.

Læs mere

Dokumenter

Når du sælger din bolig, vil du opleve, at der er en række dokumenter, som du skal have klar. Få det fulde overblik her.

Læs mere

Nyt hjem

Hvis du har solgt din bolig, er du muligvis på udkig efter noget nyt. Paulun Bolig kan hjælpe dig i jagten på din nye og perfekte bolig.

Se hvordan

Bestil en salgsvurdering

Lad os give dig en grundig vurdering af din bolig. Samtidig kan vi tage en snak sammen omkring, hvordan et optimalt samarbejde ville passe dig.

Vi kender lokalområdet, og hvilke fordele det giver for din bolig. Det er vigtigt for os du er med hele vejen, uanset om du har god tid, eller allerede har en ny bolig.

Bestil vurdering

Indtast adressen på boligen, der skal vurderes, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!