Boligkøb
Find din drømmebolig

Køb

Hvis du går med drømme om at flytte, så lad Paulun Bolig hjælpe dig.

Vi hjælper med at finde den bolig, der matcher dit drømmehjem. På denne side får du en tjekliste over de ting, du skal vide, før vi starter boligjagten sammen. Du vil også finde ud af, hvordan netop Paulun Bolig kan hjælpe dig. Det er en spændende proces at gå på boligjagt.

Her skal et kommende hjem findes i krydsfeltet mellem det praktiske, drømmene og de muligheder, et nyt hjem skal kunne rumme, og den økonomi, som du navigerer indenfor. Hos Paulun Bolig kender vi alt til det krydsfelt, og vi ved, at samtalen her er nøglen.

Derfor vil du opleve, at vi er meget nysgerrige på din boligdrøm. Nysgerrige på, hvad der tæller for netop dig. Hvad der kunne være rart at have og hvad, der er vigtigt for dig at have. På denne måde toner vi os sammen ind på, hvad der er afgørende for, at du finder et kommende hjem interessant.

Se vores boliger til salg

Paulun Boligs Køberkartotek

Du har mulighed for at skrive dig op i vores køberkartotek - ved at skrive dit boligønske ind.

Vi vil herefter lede efter din drømmebolig og give dig besked, når der kommer nye boliger på markedet. Du kan også vælge dine yndlingsboliger og blive holdt opdateret, hvis der f.eks. er justeringer i prisen.

Hver eneste dag får Paulun henvendelser fra sælgere, der ønsker at vide, om vi har en køber til netop deres hjem. Gennem vores køberkartotek får du muligheden for at blive blandt de første, der får chancen for at se de boliger, der matcher netop dine ønsker, drømme og krav til et kommende hjem.

Ofte kan et hjem nemlig blive solgt, inden det overhovedet rammer nettet.

Vi tror på, at gennem kendskab og indsigt i netop dine boligdrømme og krav, kan vi ramme plet og vise muligheder, inden en kommende bolig ryger online og ud til hele verden. Vi holder øje med boligmarkedet for dig. Også når du sover eller har travlt med andre gøremål.

Brug for køberrådgivning? Tilmeld dig Pauluns køberkartotek

Ubegrænset søgning

Paulun Bolig har en søgefunktion, der er udover det sædvanlige.

Den er designet til at søge efter dine kriterier til boligen. Du kan benytte fritekstsøgningen eller vælge blandt de mange søgemuligheder. Du har også muligheden for at knytte dine søgekriterier til Min Paulun. Du får hermed besked, når nye boliger, der matcher dine søgekriterier, kommer til salg i dit nye nabolag.

Bliv klogere på de mange muligheder

Det er godt at drømme. Nogle gange kan drømmene også gå i opfyldelse.

Brug Paulun Boligs tjekliste til at sikre dig, at din boligdrøm går i opfyldelse.

Vi har sat os sammen med vores erfarne mæglere og talt om hvilke overvejelser, der altid er gode at gøre sig, inden man bevæger sig ud for at købe en bolig.

De overvejelser og tanker har ført til en tjekliste. Den hjælper dig enkelt og let til at du kan finde din bolig på en måde, der giver dig tryghed, handlekraft og muligheden for at slå til, hvis den rigtige bolig pludselig er en mulighed.

Brug Paulun Boligs tjekliste til at sikre dig, at din boligdrøm går i opfyldelse.

1. Gør drømmeboligen konkret

Hvordan finder du den bolig, der passer til dig? Det er vigtigt at blive konkret omkring alle dine ønsker, dine drømme og dine forventninger.

Især hvis I er flere, der skal foretage købet. Hvad er vigtigt for jer i jeres næste hjem, og hvilke muligheder skal der være i nabolaget?

Hvilken type bolig jagter du?

Skal det være et hus, en lejlighed eller en landejendom?

Skal det være nyt, eller vil du sætte dit eget præg på boligen?

Når du har styr på søgekriterierne og har en klar prioritering, så er du klar til at gå videre i din boligsøgning.

2. Jagten starter

Når du har taget stilling til dine ønsker og dine forventninger, så er du klar til, at boligjagten kan gå i gang.

Hér er det oplagt at blive oprettet i køberkartoteket hos Paulun Bolig. Det øger chancerne for at være med i den første gruppe af købere, der præsenteres for de nye boliger, inden de for alvor rammer det brede marked. Du kan også med fordel benytte dig af de forskellige tilbud om åbent hus.

Det kan føles mere uforpligtende og er en god mulighed for at se flere boliger og besøge forskellige nabolag den samme dag. Det giver et bedre overblik over, hvad markedet kan tilbyde inden for forskellige prisniveauer.

Ejendomsmægleren kan svare på spørgsmål om boligen og om mulighederne i nabolaget. Du kan også bestille en uforpligtende fremvisning og besøge boligen.

3. Bankens godkendelse

Det er altid klogt at vide hvilken økonomi, som du har til at købe din kommende bolig for.

Derfor skal du kontakte banken og indgå i en dialog med den. Samtidig kan du få lavet et boligbudget, så du kender de rammer, som du kan drømme og søge bolig indenfor. De fleste pengeinstitutter har også en boliglånsberegner for et hurtigt overblik over, hvad det koster at låne til en bolig.

Når du kender rammerne for dit boliglån, er det en god idé at få lavet et lånebevis. Så er du klar til at slå til, når du finder drømmeboligen.

Finder du drømmeboligen, inden du har solgt din nuværende, kan du underskrive en købsaftale, som er betinget af, at du får solgt din bolig.

NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!